Tudj meg többet az aromadiffúzorokról!-Avagy miért jobb mint egy aromamécses?

Hosszú évekig használtam aroma mécseseket egészen tavalyig, amikor megvettem az első ultrahangos aromadiffúzoromat.

iris-white-1.jpg

Azóta persze már van több is 🙂 Egy nagyobb otthonra, kisebb az utazáshoz, és egy pici dizájnos az autóba, ami éppen a pohártartóba elfér.

niko.jpg

Az aromadiffúzor nagy előnye többek között, hogy hőmentes. Ultrahangos porlasztással juttatja a levegőbe az illóolajokat, jótékony hatással van az egészségre. Használata közben nem károsodnak a terápiásolajokban lévő kémiai vegyületek. A nyugtató hatás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanságra, stresszekezelésre alkalmazható. A legtöbb illóolajnak antibakteriális, antivirális hatása van.

Dizájnos külsejével egy aromadiffúzor a lakásunk dísze lehet, hangulatvilágításként is használhatjuk. Egyes modellek fényterápiás hatással bírnak. A színek hatással vannak a mentális egészségünkre.

Használatához jóval kevesebb illóolaj kell mint egy hagyományos aroma mécses esetében. 60 ml vizet teszek a diffúzoromba reggel és pár csepp jó minőségű illóolajat. 3-5 órán keresztül működik így, attól függően milyen diffúzorod van..

Ezenkívül van még egy igen fontos szempont! A biztonság. Amikor kifogy a víz automatikusan kikapcsol, ezért akár kisbaba mellé is rakhatod vagy éjszakára is bekapcsolva hagyhatod. Nem kell attól félned, hogy ha elalszol felgyullad a ház.

ensoblack1.jpg

Ha szeretnél Te is egy diffúzort magadnak akkor nézz szét webáruházunkban:

https://www.feelingilloolaj.hu/termekkategoria/diffuzorok/

vagy gyere el üzletünkbe:

Pécsi Aromaház Citrom u 8

AMI MÉG NAGYON FONTOS! Mindig csak jó minőségű 100%-os tisztaságú illóolajokat használj! Ajánljuk figyelmedbe a feeling olajokat!

 

Közzétéve: Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük