Rólunk

Cégünket 2008-ban alapítottuk családi vállalkozásként. Tevékenységünkben mindig fontos szerepet játszott a természet és az ember kapcsolata. Célként tűztük ki, hogy valami különlegeset nyújthassunk, olyan termékek révén, amelyek tisztán természetes alapanyagok.

Az illóolajok nagyon különleges kincsek, amelyeket a természet ad nekünk. A stressz, a rohanó életmód és az erős érzelmi hatások csökkentik az életminőségünket. Ideális állapot, amikor a test, a lélek és a szellem harmóniában van önmagával és a természettel. A természetesen tiszta illóolajok jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez a harmonikus állapothoz. Küldetésünk, hogy a különféle illóolajok jótékony hatásait, regeneráló és serkentő hatásait megismertessük.

Ennek érdekében az elmúlt évben megkezdtük a voralbergi feeling Gmbh 100%-os tisztaságú illóolajainak forgalmazását. Osztrák partnerünk több, mint 20 éves tapasztalata és az általuk gyártott magas minőségű termékek garantálják, hogy nem fog csalódni, aki kipróbálja ezeket a kivételes tisztaságú párlatokat.