Kharis aromadiffúzor

14900 Ft

Kharisz a görög mitológiában a báj és a szépség istennője, róla kapta a nevét a  Kharis aromadiffúzor mely kecses, szép és elegáns.

Használata egyszerű. Egy kis víz, néhány csepp kiváló minőségű illóolaj, és egyetlen gombnyomással élvezheted a finom illatos párát a levegőben.

Hőmentes, teljesen biztonságos, az olajok nem veszítenek a hatásukból.

Szakaszos párásítás funkció.

Színváltó hangulatvilágítás, melyet kedvenc színeden rögzíthetsz. A fény és párásítás egyszerre vagy külön-külön is használható.

Automatikus kikapcsolás. Kisgyermek mellett is használható

 

Leírás

A Kharis aromadiffúzor használata egyszerű:

tegyél vizet és pár csepp illóolajat a diffúzorba, és egyetlen gombnyomással azonnal élvezheted a hőmentes, teljesen biztonságos, finom, illatos párát a levegőben, mely stimulálja érzékeidet, és lehetővé teszi a kellemes kikapcsolódást.  Ez a ma ismert legjobb módja, hogy bármely illatot a levegőbe juttassunk, hisz közvetlen hőforrás nélkül az illóolajok nem vesztenek hatékonyságukból.

A Kharis aromadiffúzor több funkciója révén sokoldalú kiegészítő bármely enteriőrben. A lenyűgöző, színváltó hangulatvilágítás különböző árnyalatok során halad át, melyet kedvenc színeden rögzítheted is, így gyönyörködhetsz az állandó világításban, mely beragyogja otthonodat. A nyugalomban való teljes elmerülés érdekében a fény és párásítás egyszerre is használható. Éjszaka fény nélkül is használhatod a készüléket, így szenderülve finom, aromadús álomba.

A hangulatvilágítás használható párásítás nélkül is, így a Kharis aromadiffúzor dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Szakaszos párásítás üzemmódja révén ideális erősebb illatokhoz, vagy hosszabb idejű használatra.

Nagyszerű ajándék ötlet! Csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal. Exkluzív csomagolásban szállítjuk!

Kharis aromadiffúzor termékjellemző:

Méret: 91 x 256 mm

Teljesítmény: 12 W

Víztartály 80 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kharis aromadiffúzor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…