Skye aromadiffúzor

21600 Ft

A Skye aromadiffúzor, elegánsan faragott tömör bambusz alsó résszel, és matt üveg felső résszel rendelkezik.

Váltakozó led világítás

Fénynélküli üzemmód

Automatikus kikapcsolás

Leírás

Skye Aromadiffúzor

A természet szépsége ihlette a gyártókat arra, hogy létrehozzák a bambuszból készült luxus aromadiffúzorok kollekcióját, amelyekhez gondosan kiválasztott alapanyagokat használtak fel.

A Skye aromadiffúzor egy elegánsan faragott tömör bambusz alapból és egy matt üveg felső részből álló különlegesen szép készülék.

Víz és illóolaj hozzáadását követően a Skye ultrahangos aromadiffúzor leheletnyi finom hideg párává alakítja  azokat és a térbe juttatja.

Kitűnően alkalmazható terápiás olajok használatához, mivel nincs hő így az olajokban lévő terápiás tulajdonságú komponensek nem károsodnak.

Fokozhatod otthonod  hangulatát az alacsony energia felhasználású, váltakozószínű  Led világítással, vagy választhatsz a hangulatodhoz illő színt. A fény nélküli üzemmódja tökéletes éjszakai használatra is A Skye aroma diffúzor bekapcsolásához helyezd a kezedet az üvegburára, és enyhe nyomással tudod kapcsolni a készüléket az elegáns rejtett gomb segítségével.

Nagyszerű ajándék ötlet! Csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal. Exkluzívcsomagolásban szállítjuk!

Skye aromadiffúzor termékjellemzők:

Méret: 185 mm x 130 mm

Teljesítmény: 12 W

Víztartály: 80 ml

Mükődési idő: 4 óra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skye aromadiffúzor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük