Diffúzorok

Aromadiffúzoraink modern ultrang technológiával működnek.

Miért jobbak mint egy hagyományos aromamécses?

A diffúzorok nagy előnye többek között, hogy hőmentes. Ultrahangos porlasztással juttatja a levegőbe az illóolajokat, jótékony hatással van az egészségre. Használata közben nem károsodnak a terápiásolajokban lévő kémiai vegyületek.

A nyugtató hatás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanságra, stresszekezelésre alkalmazható. A legtöbb illóolajnak antibakteriális, antivirális hatása van.

Dizájnos külsejével egy aromadiffúzor a lakásunk dísze lehet, hangulatvilágításként is használhatjuk. Egyes modellek fényterápiás hatással bírnak. A színek hatással vannak a mentális egészségünkre.

Használatához jóval kevesebb illóolaj kell mint egy hagyományos aroma mécses esetében. 60 ml vizet teszek a diffúzoromba reggel és pár csepp jó minőségű illóolajat. 3-5 órán keresztül működik így, attól függően milyen diffúzorod van..

Ezenkívül van még egy igen fontos szempont! A biztonság. Amikor kifogy a víz automatikusan kikapcsol, ezért akár kisbaba mellé is rakhatod vagy éjszakára is bekapcsolva hagyhatod. Nem kell attól félned, hogy ha elalszol felgyullad a ház.

1–24 termék, összesen 39 db